KSR Coaching & Consultancy Voorne-Putten

Coaching

Coaching KSRWat bepaalt de kwaliteit van jouw leven?

Ik help je graag op weg bij persoonlijke groei. Inzicht in je denkwijze te krijgen en vanuit een positief bewustzijn durven beslissingen te nemen. Meer controle te krijgen over wie je bent, wat je doet en waarom je het doet.

Waarom verdien jij een coach?

Er rust nog altijd een taboe op de begeleiding van een coach. En dat is vreemd, want waarom kijken we op naar bekende artiesten, voetballers en invloedrijke mensen? Weet je waarom zij goed presteren en met beide benen op de grond blijven staan? Zij hebben een personal coach die ze met regelmaat zien en spreken. Met een coach gaat reflecteren en de dingen in perspectief plaatsen veel sneller. Samenwerken met een coach is iets om trots op te zijn, want werken aan jezelf is een proces dat nooit stopt. Pure verwennerij voor je persoonlijke, mentale verzorging. Zie het als onderhoud en een verwen uurtje voor jezelf, pure Wellness!

Ben jij
Baas over je gedachten en emoties?
Bereid om naar jezelf en naar binnen te kijken?
Altijd bezig met je interne discussie en het ‘zelf doen’ syndroom?

Op zoek naar
Balans, inzicht en passende antwoorden?
Een vertrekpunt waarbij de coachvraag centraal staat?
Een coach die bij jou past, werkelijk naar je luistert en in staat is op liefdevolle, maar ook op confronterende wijze beweging teweeg te brengen?

Stop met zoeken!
Zonder zweverig te zijn verbind ik als professional rationaliteit met spiritualiteit. Op een praktische en directe wijze werk ik graag met jou samen om inzicht en bewustwording te creëren. En niet door met je mee te praten of mee te bewegen. Ik luister, neem waar en stel vragen. Op een liefdevolle en respectvolle  manier benaderen we de ingesleten patronen die je zelf niet meer ziet, hou ik de spiegel voor, en ondersteun ik op weg naar nieuwe inzichten en patronen.

Elke beslissing die je neemt bepaalt de koers van jouw leven! Situaties zijn nooit bepalend, maar wel hoe jij er mee omgaat.

Wat kost het?
Bel 06-21170603 of mail info@ksr-cc.nl me direct voor een gratis intakegesprek, ik ben oprecht geïnteresseerd in jou en jouw vragen. Misschien kunnen wij samenwerken aan de beste versie van jezelf.